неділю, 30 березня 2008 р.

:)

Клонування – шлях до безсмертя

Члени секти „раелітів” переконані: людство – результат експериментів прибульців з інших планет

Інопланетяни створили все живе на Землі за допомогою клонування. Сліди цього епічного творіння можна виявити у всіх релігійних писаннях і конфесіях. Про це говорили Мойсей, Ісус, Будда і Магомет.
Так вважають представники секти „раелітів”. Вони вірять, що життя на Землі з'явилося завдяки ученим з інших планет, які прилетіли до нас 25 тисяч років тому, а саме людство - носії генетичного матеріалу прибульців. Проте не „інопланетне” вчення секти принесло їй скандальну славу. Відомими в усьому світі „раеліти” стала завдяки власним заявам про успішне клонування людей.

Секта „раелітів - вельми цікаве об'єднання. Її члени стверджують, що мають близько 55 тисяч прихильників в усьому світі. Засновник секти Раель, у миру - французький журналіст Клод Ворійон, мешкає у Квебеку і запевняє, що особисто спілкувався із інопланетянами. Себе він називає пророком та переконаний, що клонування - шлях до безсмертя. У 1997 році Раель заснував на Багамах компанію „Clonaid” для здійснення генетичних досліджень. Компанія поділяє філософію „раелітів”, але не пов'язана з ними фінансово, - пояснює керівник „Clonaid” французький хімік Бріжит Буасельє.
Секта діє на території США, і це не випадково. На відміну від багатьох країн, там не заборонені досліди із клонування людини, хоча вони й підлягають ліцензуванню з боку органів влади.
„Раеліти” заявляють, що планують створити п'ять людських клонів. Бріжит Буасельє стверджує, що у 2002-му році вони вперше клонували дитину. За її словами, дівчинка народилася 26 грудня. Новонароджена – генетична копія своєї матері. Щоправда, жодних доказів експерименту „раеліти” не подали.
Через кілька тижнів після народження першої клонованої дитини керівництво секти повідомило, що друге клонована маля має з‘явитися на світ у Нідерландах. "Ми чекаємо появи дівчинки. – заявила Буасельє. - Вона житиме в одностатевій сім'ї двох європейок. Батьки клона хочуть залишитися невідомими".
Місцем народження третьої клонованої дитини нібито стала Японія. Президент фірми „Clonaid” повідомила японській телекомпанії TBS, що дитина, яка має з'явитись на світ, клонована з використанням клітин дворічного хлопчика, що загинув у автокатастрофі. За твердженням Бріжитт Буассельє, його батьки заплатили 200 тисяч доларів.
Японським „раелітам” загрожує великий термін ув'язнення – до 10 років. Адже у цій країні існує закон, що забороняє клонування людей. Незважаючи на це, „раеліти” мають в Японії найбільше своє відділення. За даними секти, до нього входить до 6 тисяч людей.
Ходять чутки, що „раеліти” почала вербування заможних клієнтів і в Росії. Більшість клієнтів - нетрадиційної орієнтації.
Учені нагадують, що багато спроб клонувати тварин, зокрема, корів, мишей, свиней і овець, закінчувалися невдачею: через декілька місяців після появи клонів на світ у них розвивалися серйозні патології, зокрема, передчасне старіння. Проте в „Clonaid” ще у 2003 році запевняли, що до фірми вже звернулися понад 2 тисячі людей, готових заплатити по $200 тисяч за виготовлення своєї точної генетичної копії
„Раєліти” вважають, що поява на світ дітей-клонів - лише перший крок на шляху їхньої організації, завдання якої – досягнення безсмертя. Наступний крок - прискорення процесу дорослішання за рахунок швидкого ділення клітин.

Як це було..

13 грудня 1973 року французький журналіст Раель увійшов в контакт із прибульцем з іншої планети. Інопланетянин попросив заснувати Посольство на Землі. Позаземна людина була 120 сантиметрів на зріст, мала довге чорне волосся, мигдалеподібні очі, шкіру оливкового кольору, а також випромінював гармонію і гумор. Раель описав прибульця дуже просто: "Якби він йшов вулицею в Японії, його ніхто б не зауважив."

„Раеліти” проти війни

У 2003-му представниці секти „раелітів” протестували поблизу однієї з адміністративних споруд Лос-Анджелосу проти війни в Іраку методом роздягання до трусів. «Коли хтось скидає одяг, - повідомила журналістам “раелітка” Надін Гері, - його амбіції йдуть геть, і він може приймати рішення. Уявіть собі президента Буша, який виступає перед нацією оголеним. Уявіть собі, зрештою, оголеного Саддама Хусейна!».

P.S. Отримати послання від „раелітів” та скачати відео про інопланетян можна на сторінці www.rael.org

Немає коментарів: